De Heuvel in Lieshout
De Heuvel in Lieshout

Plan B wordt voorgelegd aan gemeenteraad

Algemeen

Lieshout - De Heuvel als een ontmoetingsplek waar het ontspannen verblijven en recreëren is én een nieuwe toekomstbestendige supermarkt met extra winkels op de huidige locatie; dat is ‘Plan B’.

Op 8 juni krijgt Stichting Plan Lieshout de kans om ‘Plan B’ te presenteren aan de raad in een ingelaste openbare raadsinformatie-bijeenkomst. Plan Lieshout is voortgekomen uit de zorg om de toekomst van Lieshout. De ambitie om het mooie Brabantse dorp op een verantwoorde manier door te ontwikkelen, en door te geven aan de volgende generatie.

Nadat ‘Plan B’ binnen de gestelde periode is opgeleverd heeft de gemeente met Stichting Plan Lieshout de procesgang om het plan volledig te behandelen vastgesteld. Op 8 juni zal er een presentatie plaatsvinden aan de raad van ‘Plan B’ door Stichting Plan Lieshout en de plannen van de gemeente. Het doel is dat de raad volledig wordt geïnformeerd over de plannen die er lopen en mogelijk al of niet te bundelen zijn. 21 juli is een volgende datum waarin de plannen in een commissiebehandeling zullen worden voorgelegd zodat er op 9 september besluitvorming kan plaatsvinden door de raad.

Impuls geven
Zo’n kans om een impuls te geven aan de leefbaarheid doet zich één keer in de 40 jaar voor; via Stichting Plan Lieshout kunnen alle inwoners hun eigen voorkeur laten weten aan de politiek. Door geheel kosteloos je steun te betuigen aan Stichting Plan Lieshout help je mee aan het draagvlak voor het beste plan. Naar eer en geweten zullen wij handelen in de geest van iedereen die Plan Lieshout over zijn of haar standpunten informeert. Alleen als we met elkaar een open dialoog houden over de voors en tegens van de plannen kunnen we de politiek helpen om de juiste beslissing te nemen.

Laat die kans om ook jouw bijdrage te leveren aan het beste plan, door het betuigen van je steun, niet aan je voorbij gaan. Hoe meer steun hoe beter. Lieshout verdient tenslotte het beste plan, realistisch en goed onderbouwd met breed draagvlak bij de inwoners. Op de website deelt Plan Lieshout steeds de meest actuele informatie. Ook ‘Plan B’ staat op de website. www.planlieshout.nl