De juniorafdeling van Laarbeek Actief
De juniorafdeling van Laarbeek Actief

Zomeractiviteiten met Junior Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek - Het einde van het schooljaar is in zicht. Laarbeek Actief zit niet stil in de zomervakantie en houdt in week 30 zomervakantie-activiteiten. Junior Laarbeek Actief is hier zeker ook te vinden. De junioren gaan zelf een activiteit organiseren op vrijdag 30 juli in een speeltuin in Aarle-Rixtel. De doelgroep waarvoor zij de verschillende spelletjes hebben bedacht is: groep 3-4. Zou jij het leuk vinden om samen met Junior Laarbeek Actief spelletjes te spelen, meld je dan vanaf maandag 12 juli aan via www.laarbeekactief.nl. 

Helaas stoppen er een aantal junioren, omdat zij naar de middelbare school gaan. Hiervoor zoekt Junior Laarbeek Actief nog een aantal nieuwe junioren. Zie jij jezelf al bij Junior Laarbeek Actief en wil jij graag mee helpen om spelletjes te organiseren voor kinderen en bij andere activiteiten samen met Laarbeek Actief te helpen? Laarbeek Actief is op zoek naar leerlingen uit huidige groep 6 (volgend jaar groep 7) uit Laarbeek. “De Junior Laarbeek Actievers helpen onder andere bij minimaal 1 activiteit in de vakanties met organiseren en begeleiden. Ze komen iedere maand een keer samen op vrijdagmiddag van 15.45 tot 16.45 uur”, vertelt Jaccy van den Enden van Laarbeek Actief. Vind je het leuk om hieraan deel te nemen, dan kun je een motivatiebrief sturen naar: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl. Dit kan tot en met woensdag 7 juli 15.00 uur.

Eisen motivatiebrief: Waarom wil jij bij ‘Junior Laarbeek Actief’? Mogen plaatjes en tekst zijn. Noteer: Naam, klas en school.

Einde van het jaar 
Dit jaar hebben de dorpsraden uit de gemeente Laarbeek, Junior Laarbeek Actief gesponsord om activiteiten voor de kinderen uit Laarbeek te organiseren. Junior Laarbeek Actief wil de dorpsraden dan ook erg bedanken voor de sponsoring. Zonder hun hulp hadden zij de activiteiten, die ze dit jaar georganiseerd hebben niet kunnen laten plaatsvinden.

Overige activiteiten/informatie
Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de Facebookpagina ‘Laarbeek Actief’, of ga naar www.laarbeekactief.nl. Kijk ook op de Instagrampagina van Laarbeek Actief en van Junior Laarbeek actief. Hier blijf je op de hoogte en vind je informatie over sportactiviteiten binnen de gemeente Laarbeek.

Voor vragen en inschrijven kan je terecht bij Jaccy van den Enden via het mailadres: Jaccy.vandenenden@levgroep.nl.