Afbeelding

Zomertrofee WAC Beek en Donk

Sport

Beek en Donk - Versoepelingsvreugde, ook bij WAC Beek en Donk. Na twee vriendschappelijke avonden heeft het WAC voor de komende weken de Albert van de Ven Zomertrofee in het leven geroepen. Elf teams strijden in twee poules om deze unieke prijs.

Donderdag 24 juni stond de eerste speelavond gepland. DK Garagebedrijf en Sportcafé D’n Ekker beten het spits af. Een enerverend duel werd winnen afgesloten door D’n Ekker, ondanks een 3-1 voorsprong voor DK Garagebedrijf halverwege het duel. In diezelfde poule mocht 1.FC Geerts ook drie punten bijschrijven door een nipte zege op Danny Megens Keurslagerij. De keurslager kwam nog knap terug van een 2-0 achterstand, maar moest in het slot haar meerdere erkennen in 1.FC Geerts. FC Avondrood en FC van de Burgt deelden de punten. Avondrood kende de luxe van een 2-0 voorsprong, maar wist deze niet te behouden. Eindstand 3-3.

In de andere poule was Aben & Slag een maatje te groot voor Hurkmans Plaatwerk BV. Ondanks kortstondig een mannetje minder wisten zij te winnen met 2-0. Tot slot waren Go-People.BV en BrabantTent aan elkaar gewaagd. BrabantTent nam een verrassende 2-0 voorsprong, maar ook ditmaal bleek daar een vloek op te liggen deze avond. Go-People schoof vlak voor het eind de gelijkmaker nog binnen.