Afbeelding
Foto: Picasa

Planning activiteiten Seniorenvereniging KBO Lieshout

Algemeen

Lieshout - KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. 

Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 tot 11.30 uur een inloop waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen en maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom. Vanaf dinsdag 7 september is de Inloop weer in het Dorpshuis.

Kaarten
Door omstandigheden kan het kaarten van maandag 6 september niet doorgaan. Bij voldoende belangstelling begint het kaartseizoen nu op woensdagmiddag 8 september om 13.30 uur. Het bridgen begint voor het eerst weer op donderdag 9 september. Iedereen is daarbij van harte welkom in het Dorpshuis.

Algemene Ledenvergadering
Op donderdag 16 september zal de algemene ledenvergadering gehouden worden. Wilt u deze vergadering bezoeken, dan wordt u vriendelijk verzocht dit te melden op telefoonnummer 0499- 422326 of via de mail kbolieshout@gmail.com. De vergadering zal een sober karakter hebben, zonder muzikale opluistering en is uitsluitend bedoeld om zakelijke punten te bespreken. Locatie Dorpshuis, aanvang 13.30 uur.

Vakantie vier Alpenlanden
Als alles goed verloopt, gaat een volle bus met 48 Lieshoutse senioren in september op vakantie. Een tocht door de vier Alpenlanden staat op het programma. De deelnemers kijken er naar uit om na zo lange tijd weer eens te kunnen genieten van een mooie vakantie.

KBO-Beweegtuin
Elke dinsdag- en vrijdagochtend kunt u komen sporten in de beweegtuin. Veel mensen hebben hun weg naar deze mooie beweegtuin bij de Franciscushof al gevonden. Op dinsdag en vrijdag kunt u van 10.00 tot 11.00 uur onder begeleiding sporten aan de diverse toestellen. Op dinsdag is de begeleiding door Jaccy van den Enden en op vrijdag door Arie Aarts. Na afloop staat er een kopje koffie klaar. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid komen sporten. Met een vriend of vriendin kan dat ook heel gezellig zijn. Ook kleinkinderen zijn er regelmatig te vinden. U hoeft geen geoefend atleet te zijn om mee te doen. De oefeningen zijn laagdrempelig en u kunt ze op uw eigen tempo doen. Kom ook eens langs!