Flamingo’s verliest zware wedstrijd

Mariahout - Flamingo’s 1, gesponsord door Auto Corsten, speelde zondag 10 oktober een zware wedstrijd tegen DAKOS 1 uit Someren. Voor Flamingo’s was het belangrijk dat er gewoon een fijne wedstrijd gespeeld zou worden. Er werd niet gespeeld om de punten in Mariahout te houden, maar om een goed gevoel aan de wedstrijd over te houden.

Na twee minuten wist DAKOS hun eerste doelpunt te scoren en na tien minuten hadden ze er al twee meer binnen weten te schieten. Daarna lukte het Elja Maas om een strafworp te benutten waardoor het 1-3 stond. Meteen daarna scoorde DAKOS weer een aantal keer en toen stond het drie minuten later 1-6. Weer wist Elja Maas te scoren van onder de korf. Helaas vielen er toen weer twee doelpunten van DAKOS. Zij konden hun kansen beter benutten dan de dames van Flamingo’s. Na deze twee doelpunten kwam Elja Maas weer in de aanval en zij wist nog twee keer te scoren. Beide waren een mooi schot van afstand, de score was toen 4-8. Hierna wist DAKOS nog verder uit te lopen tot 4-12, maar toen scoorde Fieke van den Heuvel voor de dames uit Mariahout. Met nog twee minuten op de klok in de eerste helft wist DAKOS ook nog twee keer te scoren. De ruststand kwam uit op 5-14.

Na de rust duurde het drie minuten voordat DAKOS voor het eerst de korf wist te raken. Zij wisten in de eerste tien minuten van de tweede helft verder uit te lopen tot 5-19. Toen lukte het Fieke van den Heuvel nogmaals om een bal binnen te schieten. In het laatste kwartier van de wedstrijd scoorde DAKOS nog vier keer waardoor de eindstand 6-23 werd. Flamingo’s miste in deze wedstrijd een stuk ervaring, wat je bij DAKOS wel terug zag.

Zondag 17 oktober speelt Flamingo’s 1 om 13.00 uur tegen DSV 1 in Diessen. Flamingo’s 2 speelt om 12.30 uur tegen De Korfrakkers 3 in Erp; een wedstrijd waarin beslist gaat worden wie er bovenaan eindigt deze competitie.