Afbeelding

Wandelen en puzzelen bij Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert op zondagmiddag 7 november weer een leuke Wandel Foto Puzzeltocht. Een fijne buitenactiviteit in de mooie kleuren van de herfst. 

Er is een wandeltocht uitgezet van ongeveer 4 kilometer met een duidelijke routebeschrijving. Onderweg zijn er op verschillende plaatsen foto’s genomen. Op zo’n foto kan een stukje van de omgeving staan, maar ook kunnen er voorwerpen in tuinen of details van bijvoorbeeld een gebouw te zien zijn. Alle foto’s staan in een willekeurige volgorde afgedrukt op het deelnameformulier dat men meekrijgt met de routebeschrijving. De opdracht is om deze foto’s in de juiste volgorde van de route te plaatsen en te noteren op het deelnameformulier dat bij terugkomst moet worden ingeleverd.

Zondagmiddag 7 november starten ze tussen 13.00 en 14.30 uur. Voor leden is het gratis, niet-leden betalen €4,00 p.p. Bij ontvangst is er een kop koffie of thee en na terugkeer een consumptie. Lopen kan individueel of samen (één deelnameformulier per groepje). Start en finish zijn De Dorpstuin, op de Parklaan 2 in Beek en Donk.

Voor de goede oplossingen zijn een aantal leuke prijzen beschikbaar. Bij meerdere goede oplossingen bepaalt het lot. Voor meer informatie, kijk op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.