Afbeelding
Foto: Col Warnaar

Pony- en paardendressuur in Manege D’n Perdenbak

Sport Sport

Lieshout - In het weekend van 30 en 31 oktober kwamen de pony- en paarden ruiters naar de Manege voor een dressuurwedstrijd. Op beide dagen was het mogelijk om twee proeven te rijden. Na een rubriek werd de uitslag bekendgemaakt en waren er rozetten en prijzen voor de winnaars. Met dank aan Van Rooi Group was er voor de laatste deelnemer een zakje muesli. 

Het was jammer van de regen op zaterdag, maar dat mocht de pret niet drukken voor de ruiters. Er werden mooie proeven gereden met mooie punten van de jury. Op zondag waren ze voor de regenbuien klaar en ook hier namen de winnaars mooie punten en prijzen mee naar huis. Zij bedanken alle vrijwilligers voor hun hulp en inzet en zien iedereen graag bij de volgende wedstrijd op 27 en 28 november. Inschrijven kan via mijnknhs.nl.

Ruiters uit Laarbeek
Bij de pony’s in de klasse B werden Dena Smits met Victory en Sjors Vermeulen met Roos allebei eerste met 190 punten. Shannen Saedt met Belle werd 5de met 178,5 punt. Sjors Vermeulen en Roos werden bij de tweede proef tweede met 196 punten en Dena Smits met Victory werd derde met 185 punten. Milou Gottenbos met Just Chimento werd tweede met 201,5 punten en eerste met 203,5 punt. Maud vd Oever met Sandokan’s Unique werd derde met 286 punten en nogmaals derde met 188 punten. Ise Saedt met Dancing Queen werd vierde met 171 punten. In de klasse L startte Malon Toirkens en zij werd met Robby eerste met 193 punten. Suze vd Hurk met Brummerhoeve’s Noa startte in de klasse M en werd vierde met 180 punten.

Bij de paarden startte Camilla Kivilaakso met Lemmen Taisto en zij werd vierde met 196,5 en tweede met 196 punten. In de klasse L startte Wendy Gijsbers met Krist Ter Kwincke en zij werd 6de met 180,5 punt. Meike Meinders met Freire startte in de klasse M en werd twee keer eerste met 188,5 en 187,5 punten.

De volledige uitslag staat op www.stichtingderaam.nl