Afbeelding

Expositie ‘Gaandeweg’ door Onderstroom in ‘t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - Ondanks de nieuwe maatregelen voor Corona, blijft deze verstilde, serene expositie van de vier kunstenaars veilig door u te bezoeken. ’t Oude Raadhuis wordt goed schoongemaakt en gelucht, hand desinfectie en mondkapjes zijn aanwezig én iedereen houdt zich aan de 1,5 meter.

Door de aangescherpte maatregelen zal er helaas binnen deze expositie geen scholenbezoek of KunstCafe gehouden worden. Wel nodigen zij u uit om individueel deze expositie te bezoeken en in gesprek te gaan met de kunstenaars over hun werkwijze en wat de reden is dat zij dat werk op die manier uitvoeren. Er is weer veel te zien in deze expositie.

Op zaterdag 30 oktober opende de prachtige expositie van Kunstenaarscollectief Onderstroom. In de afgelopen jaren hebben de vier kunstenaars samengewerkt aan hun verdere ontwikkeling en groei binnen hun eigen discipline en mogelijkheden, en dit willen ze u graag tonen. Hun werken ogen licht en luchtig. Kunstenaarscollectief Onderstroom toont:
- Rietje de Bijl, werkt met onalledaagse-alledaagse schilderijen en boekobjecten;
- Carla Bogaard-Vos, verstilde schilderijen en mixed media, veelal gemaakt met verstilde kleurstoffen van thee en koffie of houtskool;
- Sandra van de Griendt, maakt lijntekeningen en verstilde fotografie;
- Elly Strang, verwerkt teksten of gedichten in schilderijen, werkt met keramiek en met licht en luchtig gevilte room deviders.

De vier kunstenaars zijn blij met hun samenwerking en willen u heel graag het resultaat in deze prachtige ambiance laten zien. ‘t Oude Raadhuis is elke zaterdag en zondag open van 14.00 tot 17.00 uur. De expositie is te zien tot en met 21 november.