Afbeelding

Kaarten, fietsen en inloop bij Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout - Met de nieuwe coronaversoepelingen heeft ook Seniorenvereniging/KBO Lieshout wat meer armslag gekregen. Voorlopig, nu de besmettingen nog steeds stijgen, beslissen de coördinatoren van de activiteit zelf of ze het veilig genoeg vinden om weer te beginnen. 

Vanaf dinsdag 8 februari bent u van 10.00 tot 11.30 uur welkom bij de Inloop in het Dorpshuis. Gewoon om een kop koffie of thee te drinken en gezellig bij te praten. En, als u nog geen lid bent, om eens vrijblijvend kennis te maken met een dynamische Seniorenvereniging. Een vereniging die allerlei activiteiten organiseert en zich daarnaast intensief bezighoudt met de belangenbehartiging van senioren.

Ook het kaarten kan gelukkig weer van start gaan. Deze activiteit vindt plaats in de foyer van het Dorpshuis. Op maandag is er jokeren en rikken vanaf 19.30 uur en op woensdag vanaf 13.30 uur. Bridgen is op donderdag van 19.30 tot 22.30 uur. De fietsliefhebbers kunnen weer uitkijken naar de wekelijkse fietstocht op woensdag. Op 2 maart is de eerste tocht. De start is om 09.30 bij het Dorpshuis. Aanmelden is bij beide activiteiten niet nodig, u bent van harte welkom. De Beweegtuin bij Franciscushof aan de Ribbiusstraat is dagelijks toegankelijk voor iedereen. Op dinsdag en vrijdag is er van 10.00 tot 11.00 uur bewegen onder professionele begeleiding. Er zijn geen kosten aan verbonden. Kom eens gezellig meedoen. Voor alle activiteiten geldt dat de vereniging zich houdt aan de coronaregels