Afbeelding

Carnavalsvakantie activiteiten met Laarbeek Actief

Algemeen

Laarbeek - De carnavalsvakantie is weer bijna inzicht. Dit betekent dat Laarbeek Actief op drie dagen verschillende activiteiten klaar heeft staan voor kinderen uit groep 1 t/m 8.  De vakantieactiviteiten gaan plaatsvinden op dinsdag, woensdag en donderdag 1, 2 en 3 maart. 

Met de carnavalsvakantie die eraan komt heeft Laarbeek Actief weer hele leuke binnenactiviteiten gevonden en deze ook geregeld. Voor de lessen in de vakantie staan een paar hele leuke activiteiten op de planning, zoals de Olympische Winterspelen, escape room, James Bond-spel en nog veel meer verschillende en leuke activiteiten. Voor de activiteiten van de vakantie kunt u zich aanmelden op de site van Laarbeek Actief, u kunt al zien welke activiteiten er staan ingepland. Aanmelden voor een van de activiteiten kan echter pas op 14 februari om 18.00 uur, het inschrijven kan dan nog tot 25 februari 15.00 uur. Ze hopen dat ze veel van jullie zien tijdens de carnavalsvakantie, maar let wel goed op, want vol is vol.

Wil je meer informatie of wil je de foto’s van de activiteiten bekijken? Kijk dan op de de Facebookpagina en website van Laarbeek Actief. Je kunt voor meer informatie/ inschrijving ook terecht bij de sportcoaches, via sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.