Afbeelding

Organisatie van beweegtuinactiviteit vol in gang

Algemeen

Laarbeek - Laarbeek Actief gaat weer vol op aan de bak bij de beweegtuinen met een nieuwe activiteit. Op maandag 14 maart en vrijdag 17 maart organiseert Laarbeek Actief een wandelroute voor de bewegers van alle beweegtuinen van Laarbeek. Op maandag 14 maart vindt de wandelroute plaats in Beek en Donk en vrijdag 17 maart in Aarle-Rixtel. 

Gezellig kletsen, wandelen en verschillende opdrachten uitvoeren, dat wordt de insteek van de activiteit. Iedereen is van harte welkom om zich aan te melden vanaf maandag 21 februari om 18.00 uur. Dit kan bij een van de beweegtuinen, maar dit kan tegenwoordig ook via www.laarbeekactief.nl. Ook vindt er een dans-clinic plaats in het Ontmoetingscentrum van Beek en Donk van 9.30-10.30 uur,. Hiervoor kun je je ook aanmelden via de website.

Wil je graag een keer meedoen met een van de beweegtuinen? Voel je vrij om eens langs te komen en het gratis en vrijblijvend te proberen. Het doel van de beweegtuinen is om gezelligheid en bewegen samen te combineren. Goede begeleiding tijdens de oefeningen en een lekker kopje koffie achter af. Voor meer informatie, thuissport video’s en beweegboekjes kun je kijken op www.laarbeekactief.nl.