Burgemeester Frank van der Meijden
Burgemeester Frank van der Meijden

Meet & Greet met burgemeester Frank van der Meijden

Algemeen

Lieshout - Iedereen wil wel eens vragen stellen aan de burgemeester. Wie is de mens achter de burgemeester van Laarbeek? Wat doet de burgemeester in zijn vrije tijd? En wat heeft hij te vertellen over de Laarbeekse politiek? Burgemeester Frank van der Meijden geeft antwoord op deze vragen tijdens een Meet & Greet op dinsdag 8 maart. 

De Meet & Greet wordt georganiseerd door Bibliotheek De Lage Beemden en vindt plaats om 19.30 uur in het Dorpshuis in Lieshout. Vanwege de huidige coronamaatregelen is het belangrijk om van tevoren aan te melden via www.bibliotheeklagebeemden.nl.

In aanloop naar de gemeenteraadsverkiezingen op 16 maart zijn overal lijsttrekkers aan het woord en kun je stemwijzers invullen. De bibliotheek wil iedereen juist kennis laten maken met diegene die boven de partijen staat: de burgemeester. Om zo meer te weten te komen over hoe de lokale politiek nu in elkaar steekt of om de burgemeester eens aan de tand te voelen. Iedereen, van jong tot oud, is welkom om hem te ontmoeten, vragen te stellen of om gewoon het hart te luchten.