Afbeelding

Urban Sports Laarbeek

Algemeen

Laarbeek - De vijf lessen van de Urban Sports zitten er weer op en wat was het een succes. Vijf weken lang heeft Laarbeek Actief elke woensdagmiddag van 13.30 tot 14.30 uur lekker gesport. Ze hebben in deze vijf weken allemaal verschillende sporten en spellen gedaan die ze niet of nauwelijks doen tijdens normale gymlessen.

Kinderen uit groep 6, 7 en 8 konden zich aanmelden voor de activiteiten via de site van Laarbeek Actief. Daar had je een keuze kunnen maken tussen verschillende activiteiten of kon je je gelijk aanmelden voor alle vijf de activiteiten. In deze vijf weken hebben ze de sporten bumbbal, kastiebal, freerunnen, softbal en boogschieten uitgevoerd. Bij bijna alle activiteiten zat het vol en de kinderen die deel hebben genomen hebben erg genoten.

Het doel van deze activiteiten was om zoveel mogelijk mensen binnen Laarbeek, van jong tot oud, plezier te laten hebben in bewegen en spellen te laten doen wat ze normaal nooit zouden doen in de gymles. Helaas zijn de vijf lessen heel snel voorbij gegaan en zitten de lessen van Urban Sports erop. Mocht u nog geïnteresseerd zijn in de foto’s en hoe de activiteiten eruit zien, dan kunt u op de Facebookpagina van Laarbeek Actief kijken.

Er komen nog vele activiteiten vanuit Laarbeek Actief die u op de site kunt vinden. Als u of uw kinderen interesse hebben in een activiteit, dan kunt u ook via de site aanmelden. Bij andere vragen kunt u terecht bij de sportcoaches via sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.