Afbeelding

Meedoen aan de Gezamenlijke collecteweek Laarbeek… gewoon omdat u hier woont

Algemeen

Laarbeek - Drie weken geleden berichtte de organisatie van de Gezamenlijke Collecteweek Laarbeek dat deze plaatsvindt in de week van 28 maart tot 2 april. Inmiddels liggen de meeste coronamaatregelen achter ons. Dit is ook goed nieuws voor de collecteweek, want dat betekent dat de collectanten weer als vanouds bij u aan de deur komen. Met de Gezamenlijke Collecteweek trekken de vier Laarbeekse kernen samen op, maar elke kern heeft wel haar eigen mogelijkheden om te doneren.

In Aarle-Rixtel kunt u op diverse manieren doneren, zowel contant, via overboeking of via QR-code met uw mobieltje. Bij elke mogelijkheid wordt aangegeven of uw donatie alle fondsen ten goede komt of door u uitgekozen fondsen. Kies de methode die u het prettigst vindt, onze fondsen waarderen elke donatie.

In Beek en Donk zal de collecte op de bekende wijze plaats vinden. Daarnaast is er de mogelijkheid om digitaal te doneren via de website of een overboeking. 

In Lieshout kunt u gebruik maken van de QR-code of u kunt een bedrag rechtstreeks overmaken op de rekening van de Dorpsraad. Bij deze mogelijkheden is er geen verdeling per fonds mogelijk. Daarnaast kunt u gebruik maken van de eenmalige machtiging en natuurlijk is het ook altijd mogelijk om contant geld in de envelop te doen. Bij deze opties is een verdeling per fonds wel mogelijk.

In Mariahout zal de collecte op de gebruikelijke manier verlopen. Men kan contant geld geven of men kan gebruik maken van de eenmalige machtiging. U kunt een bedrag geven voor alle goede doelen of zelf een keuze maken.

In alle vier de kernen komen de collectanten bij u aan de deur en kunt u de envelop in de emmer meegeven.

Een uitgebreide toelichting leest u in de brief die u in de brievenbus ontvangt. Deze wordt in de week van 21 maart rondgebracht. Houd uw brievenbus dus in de gaten.