Afbeelding
Foto: Fleur van Dijk

Scouting Aarle-Rixtel brengt de lente aan huis

Algemeen

Aarle-Rixtel - Dit jaar is Scouting Aarle-Rixtel weer helemaal terug met de jaarlijkse lente-actie. Waar het vorig jaar in verband met corona nog een afgeslankte actie was met alleen potgrond, zijn dit jaar de violen opnieuw opgenomen in het assortiment. Zo kunt u uw tuin weer helemaal klaar maken voor de lente.

Net zoals vorig jaar kunt u de violen en de potgrond vooraf bestellen. Op zaterdag 26 maart zullen de leden van Scouting Aarle-Rixtel langskomen om de bestelde producten bij u thuis af te leveren. Op deze manier hoeft u zelf niet te sjouwen met de zware zakken. De verkoop vindt plaats via een tijdelijke webshop van Scouting Aarle-Rixtel (www.scoutingaarlerixtel.nl/lente). Voor de betaling kan worden gekozen voor iDEAL of voor contante betaling bij aflevering. Door online te betalen hoeft u dus geen contant geld in huis te hebben en het is zelfs niet nodig om thuis te blijven. Mocht u niet thuis zijn en u heeft al online betaald, dan zullen de leden uw bestelling aan de poort of voordeur achterlaten.

De prijs van een zak potgrond à 40 liter is €4,00 en drie zakken hebben een extra voordelige prijs van €11,00. De violen zijn in diverse kleuren beschikbaar en worden per tray van zes stuks verkocht voor de prijs van €3,50. De opbrengsten van deze actie komen ten goede aan de zomerkampen van de speltakken van Scouting Aarle-Rixtel. Een bestelling plaatsen kan tot en met zondag 20 maart. De potgrond en violen zullen vervolgens worden bezorgd op zaterdag 26 maart (alleen in Aarle-Rixtel).