Het Dorpshuis van Lieshout
Het Dorpshuis van Lieshout Foto: Mark Barten

Algemene Ledenvergadering Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout - In het Dorpshuis vindt op dinsdag 22 maart de Algemene Ledenvergadering van Seniorenvereniging Lieshout plaats. Aanvang is 13.30 uur. Na het officiële gedeelte is er een muzikaal optreden. Het bestuur rekent op een grote opkomst. 

Denkt u ook eens aan de vaste activiteiten. Of u nu graag een kaartje legt, een jeu de boules spel speelt, in een koor zingt, graag fietst of onder begeleiding met fitnesstoestellen in de weer bent, bij Seniorenvereniging Lieshout vindt u vast iets van uw gading. Daarnaast heeft de vereniging een schrijfclub en een leesgroep. Ook is er ieder jaar een serie kunstlezingen.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 uur tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie en maak kennis met een actieve Seniorenvereniging. U bent van harte welkom.