Afbeelding

Jubilarissen bij Seniorenkoor Sint Joachim

Algemeen

Beek en Donk - Tijdens de jaarvergadering op dinsdag 22 maart 2022 heeft Seniorenkoor Sint Joachim 5 jubilarissen mogen huldigen. De jaarvergadering werd zoals gebruikelijk gehouden gedurende het tweede deel van de repetitie. Door corona problematiek is dit een gecombineerde jaarvergadering voor de jaren 2020 en 2021.

De eerste onderscheiding, gouden speld, werd uitgereikt aan Wim Smits. Hij was 20 jaar lid van de vereniging waarvan een groot aantal jaren als dirigent. Hij heeft met ingang van het nieuwe jaar het dirigeerstokje overgedragen aan Hans Kempe en gaat nu verder als bas. Piet v.d. Kerkhof kreeg de zilveren speld, hij was 15 jaar lid van de vereniging, is tenor en tevens gewaardeerd gitarist. De bronzen speld werd uitgereikt aan Gerda Koorman, alt, voor Antoon van Osch, bas én Pas Hamelijnck, ook op de bas. Alle drie 10 jaar lid van de vereniging en nu ook lid van het bestuur.

De voorzitter Antoon van Osch en secretaris voor Antoon, spraken de jubilarissen toe en overhandigde hen de oorkonde en bijbehorende speld. Ook werd aan de jubilarissen een mooi boeket/cadeaubon overhandigd. Zij dankten de jubilarissen voor hun jaren trouwe deelname en inzet voor het koor. Door een misverstand doordat de jaarvergadering van 2021 niet doorging vanwege corona is jubilaris Greet Coolen, in 2021 15 jaar lid van het koor, niet meegenomen in deze huldiging. Dit zullen ze op een later tijdstip alsnog rechtzetten.

Het koor stelt het zeer op prijs dat de leden zo lang bij het koor zijn. Dat zegt wel iets over de sfeer en de onderlinge verbondenheid. Afgelopen 2 jaar hebben ze jammer genoeg maar beperkt kunnen zingen. Tijdens de eerste repetities was duidelijk te merken dat de leden blij en enthousiast waren weer te kunnen zingen en gezellig samen te komen. Hebt u interesse om mee te komen zingen? Zij repeteren wekelijks bij Dave v.d. Burgt in de namiddag. U kunt contact opnemen via 0492-462081 of 0492-464534.