Afbeelding

Coco-activiteit de Laarbeecke

Algemeen

Laarbeek - Afgelopen week is er een leuke sportmiddag geweest op Commanderij College de Laarbeecke voor de kinderen uit groep 7 en 8 uit de gemeente Laarbeek en Gemert-Bakel. Hierbij kregen ze alvast een kijkje op de middelbare scholen en maken ze alvast kennis met verschillende kinderen en andere sporten die ze ook op de middelbare gaan beoefenen.

De Coco-activiteit werd gehouden op woensdag 23 maart op Commanderij College de Laarbeecke in Beek en Donk. Tijdens deze middag is het de bedoeling dat kinderen van verschillende scholen uit groep 7 en 8 alvast een kijkje gaan nemen op misschien wel hun nieuwe school. Ook is het fijn om alvast kennis te maken met verschillende leraren en verschillende andere kinderen waarmee je misschien wel bij in de klas komt. Ze hebben op de woensdag verschillende sporten en activiteiten beoefent zoals lasergamen, voetbal, tafeltennis en nog meer andere kleine spelletjes. Het was weer een geslaagde middag. Alle kinderen (50) hebben veel plezier gemaakt en dat is natuurlijk het belangrijkste. Er komen nog een paar sportmiddagen aan in Beek en Donk, dus houd ook zeker de site van Laarbeek Actief in de gaten.

Als u of uw kinderen interesse heeft in een activiteit kunt u dat via de site aanmelden. Bij andere vragen kunt u ook terecht bij de sportcoach via sportcoachlaarbeek@levgroep.nl.