Afbeelding

Stimuleringsprijs voor Vitaliteitsdag Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk heeft tijdens de pitch voor het Vitaalste Idee van Laarbeek op 23 maart één van de drie Stimuleringsprijzen gewonnen. Tevens sleepte zij daarmee een mooi bedrag voor de realisatie van dit idee in de wacht.

Voorzitter Mariëtte Frijters mocht in drie minuten voor een jury uitleggen waarom de Vitaliteitsdag, die op 3 mei in het Ontmoetingscentrum wordt gehouden (mede georganiseerd door de KBO-Brabant en met medewerking van o.a. de LEVgroep, de Stichting Kruiswerk Laarbeek, Laarbeek Actief, de GGD, apotheek, Medipoort en diverse specialisten, vrijwilligers en twee lokale ondernemers), - het Vitaalste Idee van Laarbeek zou zijn.

Het doel van deze dag is om alle 50-plussers uit Beek en Donk bewust te maken van een gezonde leefstijl en hun individuele mogelijkheden en gezondheid. Zeker wanneer je beperkt bent in je bewegingsvrijheid kan deze dag je enorm helpen, maar bovenal staat de gezelligheid centraal op 3 mei. Deelnemers bezoeken in tweetallen diverse onderdelen (meetstations) op het gebied van bewegen, voeding, zien en horen, zingeving en toekomstplannen. Na afloop van de meting krijgt iedereen een tasje, gevuld met een deelnemersboekje en allerlei interessante informatie en gadgets mee. 

U kunt zich hiervoor nog inschrijven tot 17 april. Inschrijven kan door de volgende gegevens aan te leveren bij Francien Vereijken op de Kerkstraat 56: Naam, Leeftijd, E-mailadres, Telefoonnummer(s) & Lid ja/nee. Graag aangeven of u alleen in de voormiddag, alleen in de namiddag of in voor- en namiddag kunt. U kunt ook een mail sturen naar: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com met dezelfde gegevens als hierboven vermeld. Er wordt een planning gemaakt en u krijgt bericht over het tijdstip waarop u verwacht wordt. Voor meer informatie kunt u kijken op www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.