Afbeelding
Foto: Joost Duppen

Lieshoutse middag bij Seniorenvereniging Lieshout

Algemeen

Lieshout - De Lieshoutse Middag wordt op zondag 24 april gehouden in zaal de Koekoek aan de Dorpsstraat. Dit jaar zorgt de band Sixty4 voor de muziek en bovendien is er nog een verrassingsoptreden. Natuurlijk zijn er drankjes en hapjes. De toegangsprijs is €5,00. Aanmelden bij de Inloop. De zaal gaat open om 13.30 uur en aanvang is om 14.00 uur. Rond 18.00 uur is de afsluiting.

Leesclub
De eerstvolgende bijeenkomst van de leesclub is op donderdag 21 april om 14.00 uur in het Zonnehof van Franciscushof. Ze gaan vóór die bijeenkomst het boek ‘En De Wereld Was Jong’ lezen van de schrijfster Carmen Korn. Het is het eerste deel van een triologie over het leven van een paar vriendinnen. Het verhaal speelt zich af in Keulen, Hamburg en San Remo. De Tweede Wereldoorlog is nog maar net voorbij en er kan weer gefeest en geleefd worden. Het is nog onzeker wat de toekomst zal brengen. U bent van harte welkom.

KBO-Beweegtuin
Elke dinsdag- en vrijdagochtend kunt u onder professionele begeleiding komen sporten in de beweegtuin. Op dinsdag is Jaccy van den Enden en op vrijdag Arie Aarts begeleider. Na afloop staat er een kopje koffie klaar. Buiten deze tijden kunt u natuurlijk op eigen gelegenheid komen sporten.

Inloop
KBO Lieshout is een dynamische seniorenvereniging. De vereniging zorgt niet alleen voor gezellige en interessante activiteiten, maar houdt zich ook intensief bezig met belangenbehartiging van senioren. Iedere dinsdagmorgen is er van 10.00 uur tot 11.30 uur een inloop in het Dorpshuis waar ook bestuursleden aanwezig zijn. U kunt hier informatie krijgen over de vereniging of u aanmelden voor een activiteit. Loop eens binnen voor zo maar een praatje bij een kop koffie. En maak kennis met een actieve seniorenvereniging. U bent van harte welkom.