Afbeelding

Het IVN op bezoek bij de Zonnebloem

Algemeen

Beek en Donk - De Zonnebloem afdeling Beek en Donk organiseert op donderdag 12 mei 2022 een gezellige middag samen met de IVN Laarbeek. De middag is bedoeld voor alle mensen uit Beek en Donk die tot de doelgroep van de Zonnebloem behoren, zoals: thuiswonende zieken, mensen met fysieke beperkingen en mensen die behoefte hebben aan een gezellig samenzijn. 

Men hoeft geen ondersteunend lid van de Zonnebloem te zijn om zich aan te melden. Het programma ziet er als volgt uit. Vanaf 13.00 uur bent u welkom bij Zaal Dave v.d. Burgt aan het Heuvelplein in Beek en Donk. Als het weer goed is wandelen ze naar de Dorpstuin in de Groene Long van Beek en Donk. Daar zullen gidsen van het IVN uitleg geven over de natuur. Na een consumptie in de gezellige Dorpstuin wandelen ze weer terug naar Dave v.d. Burgt. Als u moeilijk ter been bent en een wandeling niet aankunt, kunt u mee met een rolstoel. Heeft u zelf een rolstoel dan is het fijn als u die meeneemt. Heeft u er zelf geen dan gaan zij daarvoor zorgen. Ook zorgen ze voor mensen die de rolstoelen kunnen duwen. U moet dat dan wel bij de aanmelding opgeven. Ze hopen natuurlijk op een mooie warme meidag, maar als het slecht weer is blijven ze bij Dave v.d. Burgt. Dan zal Antoon Verhoeven, natuurgids van het IVN, een presentatie geven over de mooie natuur in Laarbeek.

U kunt zich vanaf 21 april tot 30 april aanmelden bij Joke Doudart de la Grée: 06-44738223 of bij Maria Janssen: 06- 185571771. Meld u wel op tijd aan. De eigen bijdrage voor deze middag is €6,00.