Het bestuur van de Vrouwenbeweging Beek en Donk
Het bestuur van de Vrouwenbeweging Beek en Donk Foto: A.J. van Osch

Volop activiteit bij Vrouwenbeweging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Vrouwenbeweging Beek en Donk heeft op dinsdag 21 juni voor de leden die zich hiervoor hebben aangemeld een uitstapje georganiseerd. Ze vertrekken om 08.00 uur vanaf het Ontmoetingscentrum. 

Om 10.00 uur is de aankomst in Barneveld waar ze een rondleiding en bezichtiging krijgen in het borduurmuseum. Daarna gaat de reis verder naar de zandsculpturen in Garderen en deze is vrij te bezichtigen. Je kunt er gebruik maken van de lunchroom voor een lunch, deze is voor eigen rekening, maar je kunt ook zelf je lunchpakket meenemen. Om 16.30 uur vertrekken ze naar een goed restaurant op de Veluwe voor een diner en om ongeveer 20.30 uur zijn ze terug in Beek en Donk. De organisatie wenst iedereen een hele fijne en mooie dag.

Op dinsdag 5 juli gaan ze met goed weer fietsen en vertrekken ze om 10.30 uur vanaf het Ontmoetingscentrum. Na een mooie fietstocht zijn ze om ongeveer 16.00 uur weer terug. Onderweg gaan ze lekker picknicken, dus vergeet niet om je eigen lunchpakketje mee te nemen. Om 13.00 uur worden ze vervolgens verwacht in het museum waar ze met koffie worden verwelkomd. Daarna krijgen ze een rondleiding door het museum. Voor deze dag zijn de eigen bijdrage €7,50 voor de entree van het museum en de koffie. Graag voor vertrek die dag de eigen bijdrage voldoen. Mocht het slecht weer zijn wordt de fietstocht verzet naar september.

Op de avond in mei hebben ze een hele gezellige en mooie avond gehad, De Carolientjes hebben deze avond verzorgd en er was ook funkienen bij. Ze hebben de avond van hun leven gehad en veel gelachen met deze twee dames. Het was geweldig! Bestuur bedankt voor deze avond en zij willen al hun leden een hele fijne vakantie wensen Ze zien jullie graag weer terug in september.