Gerard Maas, Stein Evers en Gerard van Ganzenwinkel (v.l.n.r.).
Gerard Maas, Stein Evers en Gerard van Ganzenwinkel (v.l.n.r.).

Stein Evers en Gerard Maas presteren goed bij Brabants wipschieten

Algemeen

Aarle-Rixtel - Op zondag 2 oktober heeft bij het Sint Antonius Abt gilde in Terheijden onder auspicie¨n van de NBFS het federatietoernooi wipschieten plaatsgevonden. Ook hier hebben de schutters uit Laarbeek deel genomen. Grote winnaar is Stein Evers van het Onze Lieve Vrouwe Gilde uit Aarle-Rixtel die zich tot Jeugd Koning 2022 schoot op de houten vogel, tevens wist hij zich de derde plaats toe te eigenen op het onderdeel Personeel opgelegd.

Gerard Maas van het Onze Lieve Vrouwe gilden uit Aarle-Rixtel was ook deze dag goed op dreef en schoot zich tot tweede op het onderdeel personeel opgelegd en zevende op het onderdeel personeel Vrije Hand een knappe prestatie. Tot slot schoot Gerard van Ganzewinkel van het Sint Margaretha Gilde uit Aarle- Rixtel zich tot zevende Personeel Vrijehand.

Zondag 9 oktober wordt er op het Jan van Dooren paviljoen, Hagelkruisweg 30 Aarle-Rixtel, geschoten om de kringkampioen Peelland 2022, dit wordt georganiseerd door het gilde Sint Antonius en Sint Sebastianus uit Gemert. Aanvang 15.00 uur. U bent welkom om dit met eigen ogen te aanschouwen.