Afbeelding

Wijn- en bieractie Harmonie De Goede Hoop

Algemeen

Aarle-Rixtel - Leden van Harmonie De Goede Hoop gaan op zaterdag 9 september tussen 10.00 en 14.00 uur langs de deuren in Aarle-Rixtel met verrukkelijke wijn- en bierpakketten. Ted Hegeman, voorzitter van de harmonie, vertelt: “Deze klinkende en smakelijke actie heeft als doel fondsen te werven voor onze muzikale activiteiten in 2024 en om het aankomende jubileumjaar onvergetelijk te maken.”

Speciale proeverij door onze commissarissen
De aangeboden wijnen zijn met zorg uitgekozen tijdens een speciale proeverij, uitgevoerd door een groep commissarissen van de harmonie. Hegeman: “Van een sprankelende witte wijn, tot een rijke rode parel en een frisse rosé, voor ieder wat wils. Ook aan de bierliefhebber hebben we deze keer gedacht met een speciaal bierpakket afkomstig van de lokale brouwerij.”

We vieren ons jubileumjaar
De opbrengsten van deze wijnactie worden geïnvesteerd in de activiteiten voor het komend jaar. Het jaar 2024 is een bijzonder jaar voor Harmonie De Goede Hoop, aangezien ze hun 150-jarig jubileum vieren. Hegeman: “Een mijlpaal die we niet zomaar voorbij willen laten gaan in de gemeenschap. Een bijdrage via de wijnactie draagt bij aan de invulling van ons jubileumjaar. Uiteraard is de bijdrage ook van belang voor de toekomst van de harmonie en haar leden.”

Draag ook bij aan de muzikale gemeenschap
Markeer je agenda voor zaterdag 9 september en verwelkom de leden van Harmonie De Goede Hoop met enthousiasme. Hegeman: “Trakteer jezelf op voortreffelijke wijnen en bieren, laat je smaakpapillen tintelen en ondersteun tegelijkertijd je lokale harmonie!”

Voor meer informatie over deze wijnactie en toekomstige evenementen, bezoek www.harmonie-dgh.nl of volg hen op Facebook of Instagram.