Afbeelding

Korenmiddag bij Seniorenkoor Vogelenzang Lieshout

Algemeen

Lieshout – Seniorenkoor Vogelenzang uit Lieshout houdt op woensdag 22 november een korenmiddag, waaraan een zestal koren uit de omgeving zullen deelnemen. De middag begint om 13.00 uur in de grote zaal van het Dorpshuis in Lieshout. 

Burgemeester Frank van der Meijden zal de middag openen en ook de voorzitter van het koor Vogelenzang, de heer Willy van de Ven, en de voorzitter van LOVOK (Landelijke Organisatie van Ouderenkoren), de heer Jos Verbeeten, zullen een woordje tot het gezelschap richten. De deelnemende koren zijn: Gemengd Koor Marcanto uit Mariahout, De Blijde Herfstklanken uit Boekel, Seniorenkoor Crescendo uit Venray, Seniorenkoor Sint Joachim uit Beek en Donk, Stedelijk Helmonds Seniorenkoor en Seniorenkoor Vogelenzang uit Lieshout. Om ongeveer 15.00 uur is er een pauze met loterij. 

Elk koor zingt zes nummers en het repertoire is zeer divers. Gastheer is de dirigent van Seniorenkoor Vogelenzang, de heer Arie Ketelaars. Het is voor de 17de keer dat Seniorenkoor Vogelenzang een eigen korendag organiseert en dit wordt mede mogelijk gemaakt door de inzet van veel eigen koorleden. Financieel is er ondersteuning van LOVOK, waarvan Seniorenkoor Vogelenzang lid is. Ze hopen op een mooie middag. Publiek is welkom en de toegang is gratis.