Afbeelding

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring Barthold van Heessel uit Aarle-Rixtel. Herkent u de personen op deze foto? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Carla Jansen Daniels: “Op de klasse foto staan er enkele op die ik nog herken, juffrouw Maria v/d Laar daarnaast op de bovenste rij staat Harriet Hoogers, dan de vijfde vanaf Harriet is Leny Verkuilen en daarna sta ik. De tweede rij naast juf Maria staat Betsie of Maria v/d Kimmenade, daarnaast Anita Streijf, dan Jose Eijferts, twee plaatsen daarna Marian Daniels, een plaats ertussen dan komt Marijke Kooimans. Onderste rij vanaf juf Maria de zevende Gerry Gremmen en de laatste Gerda Vogels.”

Betsie van Veggel: “Op de eerste rij de derde van rechts is Betsie Jansen. Op de tweede rij is de eerste van links Betsie van Kemenade. De tweede van rechts is Nellie Kooijmans en de vijfde van rechts ben ik.”

Annie van Kemenade: “Dit is de 4e klas van de Mariaschool in Lieshout in het jaar 1959/1960. Linksboven staat juf Maria van de Laar. Voor haar sta ik zelf (Annie van Kemenade).

Tonny Gilsing: “Van boven naar beneden: Harriet Hogers, ..., 3. ...Manders, 4. ... van Kaathoven, 6. ....Verkuilen, 8. Marjan Verstappen, 9. Nellie Donkers. Rij 2 van links naar rechts is 1. ... van Kemenade, 2. Anita Streif, 3. Marjan Daniels, 4.Riekie vd Kam en Marijke Cooymans. Onderste rij helemaal links ben ik, 2. Hennie Verhoeven, 8. Betsie Jansen en 9. Ella Coppens.  

Tina van der Rijt: “Volgens mij is die jongen Cor Smits.”

Afbeelding