Afbeelding
Foto:

Historische herinneringen

Algemeen Historische Herinneringen

Deze foto komt uit het archief van Heemkundekring De Lange Vonder uit Beek en Donk. Een foto van de jeugdvereniging K/W.J. - De Katholieke Werkende Jeugd, die de Halm, het vroegere patronaatsgebouw van de Leonardusparochie, als honk had. Herkent u de personen en weet u bij welke gelegenheid deze foto is gemaakt? Graag horen we dit van u. Mail uw reactie naar redactie@mooilaarbeek.nl.

Vorige week een foto uit het archief van Heemkundekring Barthold van Heessel. Jo van Boxtel-Bekx: “Op de wagen staan Mia van Dijk en Harrie Kuipers. Achterste rij v.l.n.r. is Harrie Peters, Karel de Jong, Hein Aarden, Martien Bekx, Piet van Dijk, Janes Huibers, Piet Benies, Jan Huibers, Jan Verbakel, Harrie Huibers, Marinus Bekx, Han van Dijk ? en Huub Althuizen. Voorste rij is Frans Beniers, Leonard Bekx, Jan van Dijk, Janus Vissers, Bert van Rixtel, Huub Verbakel, Jan Verbakel, Jan van Vijfeiken, Harrie Bekx, Martien Althuizen, Martien vd Linden, Martien vd Heuvel en Dries Smulders. Op de foto staan vier broers (Bekx) van mij.”

Marieke Iven-Huibers: “Op de foto vermoed ik mijn vader te zien, Jan Huibers (geboren op 12.11.1923), op de achtste zitplek van links op de bovenste rij (licht pak met lichte, open blouse).”

Jeanne Vilé-Vogels: “De wagen op de achtergrond van deze foto hoort denk ik bij een optocht naar aanleiding van de bevrijding in ‘45. Vijfde persoon vanaf linksboven is mijn oom Piet van Dijk en op de kar staat mijn moeder Mia Vogels-van Dijk. Zij woonden toen op Hoogstrijp in Aarle-Rixtel.”

Afbeelding