Afbeelding

Senioren Beek en Donk vieren samen kerst

Algemeen

Beek en Donk - Bijna 200 leden van Seniorenvereniging Beek en Donk genoten op woensdag 13 december van topamusement, op zijn tijd een hapje en een drankje en een altijd spannende loterij. Men was voor de kerstviering deze keer uitgeweken naar Muziekcentrum het Anker omdat men hier meer mensen kon verwelkomen. De zaal was hiervoor heel stemmig in kerstsfeer gebracht.

Na het welkomstwoord van de voorzitter waarin zij memoreerde dat de mooiste tijd van het jaar, tijd met elkaar is, was het de beurt aan het eigen Seniorenkoor St. Joachim dat o.l.v. dirigent Hans Kempe en begeleid door Jolanda Verhagen, zeven prachtige kerstliederen vertolkte. Deze werden afgewisseld door een mooie bijdrage van Mia Debeij die een kerstgedachte voordroeg.

Daarna volgden twee optredens van de Dutch Show Company bestaande uit Mario, Jolanda en Ingrid (met een pauze waarin een consumptie en een spies geserveerd werden) die er een geweldige show van maakten met veel interactie met het publiek. Bij verschillende tafels werd de koffer met attributen open gemaakt, mocht iemand een voorwerp uitzoeken en daar werd dan een bekend nummer bij gezongen. Er werd volop meegedaan en meegezongen en gelachen. Ook kerstnummers ontbraken natuurlijk niet, compleet met Rudolf het rendier op rolschaatsen!

Na een worstenbroodje en de trekking van de loterij, waarvoor iedereen bij binnenkomst een gratis lotje had ontvangen, werd de middag ook weer afgesloten door de voorzitter die met name de catering van Dave en Chantal van de Burgt en alle behulpzame vrijwilligers (en KBO-Brabant en twee vermogensfondsen voor de financiële bijdrage) bedankte. Ook benadrukte zij weer hoe fijn het is deze kerstviering met elkaar te kunnen vieren. Na afloop mocht de organisatie veel complimenten van de tevreden leden van Seniorenvereniging Beek en Donk in ontvangst nemen. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.