Afbeelding

Positief in het najaar met Seniorenvereniging Beek en Donk

Algemeen

Beek en Donk - Seniorenvereniging Beek en Donk organiseert op maandag 6 november een informatiebijeenkomst met de volgende onderwerpen: medicijngebruik, muziek en bewegen, persoonlijke verzorging en mentale gezondheid. Deze informatiebijeenkomst is geïnspireerd op het seizoen. 

Het dagelijks leven van de mens, maar ook het gevoelsleven ziet er in het najaar nu eenmaal anders uit dan in het voorjaar. Er is voldoende ruimte voor uw vragen en opmerkingen. En natuurlijk zijn er leuke activiteiten om te doen, zoals bewegen op prachtige muziek, een quiz en u mag ruiken en voelen aan fijne verzorgingsproducten uit de natuur. U krijgt actuele en op wetenschap gebaseerde informatie, ze delen mooie verhalen en zorgen ervoor dat u de tips direct toe kunt passen in uw dagelijkse leven. 

De avond vindt plaats in het Ontmoetingscentrum en zal gepresenteerd worden door Paulette Kreté van Remedica. Inloop vanaf 19.15 uur, start 19.30 uur, koffie/thee in de pauze en afsluiting rond 21.30 uur. Deze educatieavond is voor alle 50-plussers uit Beek en Donk en is geheel gratis. Graag aanmelden vóór 23 oktober via: seniorenverenigingbeekendonk@gmail.com. Zie voor meer informatie: www.seniorenverenigingbeekendonk.nl.