Afbeelding

Geef je op voor de Yammas Lunch

Algemeen

Mariahout – Bij het Buurthuis in Mariahout is het vrijdag 26 april groot feest, want tienerwerk Yammas bestaat dan 30 jaar! Dat is uiteraard reden voor een feestje, dat ze samen willen vieren met iedereen die nu lid is van de Yammas, of ooit geweest is.

Er wordt een gezellige lunch georganiseerd waarvoor iedereen die zich betrokken voelt bij de Yammas is uitgenodigd. Maar uiteraard staat er ook een leuke activiteit gepland. Dit keer niet alleen voor de tieners, maar nu voor jong en oud, en alles er tussenin! Dus, ben jij lid, was jij lid van het eerste uur of ergens tussenin? Ben jij jarenlang vrijwilliger geweest bij Yammas? Of draag jij Yammas gewoon een warm hart toe? Wat jouw verbinding met Yammas ook mag zijn, je bent uitgenodigd om dit samen te vieren op vrijdag 26 april.

Het buffet wordt geopend om 12.30 uur en als iedereen voorzien is van een natje en een droogje neemt Gerianne van Creatief met Aarts de leiding in een spetterende muziek quiz! Mocht het niet lukken om deze tijd te halen, dan kan je altijd later aanschuiven. Geef je voor 20 april op via www.yammas.nl en het bestuur van de Yammas zorgt dat er 26 april een plekje voor je vrij is aan de tafel. Heb je nog vragen? Stel ze gerust via yammas@yammas.nl.