Afbeelding

Beek en Donk bouwt samen met jou

Bouwen & Wonen

Laarbeek - Als het aan Karel van Deurzen jr. en Marcel Coppens ligt tenminste. In deze oververhitte woningmarkt is het een uitdaging om in Beek en Donk aan een woning te komen. En dat terwijl er volgens Karel en Marcel nog genoeg mooie bouwkansen liggen in hun dorp. Met het initiatief ‘Beek en Donk Bouwt Samen’ gaan ze graag met de gemeente Laarbeek in gesprek over het realiseren van eigen koopwoningen in Beek en Donk.

Het voorstel is om eigen woningen te ontwikkelen – via Collectief Particulier Opdrachtgeverschap (CPO) - samen met andere Laarbekenaren. Hierbij wordt gedacht aan een variatie van verschillende koopwoningen, die voor een breed publiek bereikbaar zijn. Het initiatief voor dit project is ontstaan in samenwerking met Stichting Samenbouwen.in. Op www.samenbouwen.in is meer informatie te vinden over de gedachtegang van CPO-projecten in het algemeen. Met dit initiatief hopen Karel en Marcel dat het belang van nieuwe woningen beter zichtbaar wordt en er actie ontstaat.

Ben je geïnteresseerd in een nieuwbouwwoning? Dan krijg je de kans om je vrijblijvend in te schrijven via het formulier op de Facebookpagina van Beek en Donk Bouwt Samen: www.facebook.com/beekendonkbouwtsamen. Inschrijven kan tot en met 1 maart.

Daarna zullen de mogelijkheden met de Gemeente besproken worden. Op het moment dat er meer duidelijkheid is, zal er boven aan de lijst gestart worden met het inventariseren of de interesse er nog is en passend is voor de situatie. Via de Facebookpagina van Beek en Donk Bouwt Samen kun je op de hoogte blijven van alle ontwikkelingen. Mocht je vragen hebben, neem dan contact op met beekendonkbouwtsamen@gmail.com. “Hopelijk kunnen we samen snel onze handen ineen slaan én uit de mouwen steken om samen te bouwen”, aldus Karel en Marcel.