Afbeelding

Groene Bon t.w.v. €70,00 voor huurders in Laarbeek

Bouwen & Wonen

Laarbeek - Huurders in gemeente Laarbeek kunnen een gratis Groene Bon aanvragen ter waarde van €70,00. De energieprijzen zijn de afgelopen maanden hard gestegen. Dit is één van de redenen waarom steeds meer mensen aan de slag gaan met energie besparen. Zo is energie besparen niet alleen goed voor het klimaat, maar zorgt het ook voor een lagere energierekening én een comfortabel huis.

De gemeente Laarbeek helpt u graag een handje op weg om uw huis energiezuiniger te maken. Daarom geven ze u een Groene Bon ter waarde van €70,00. Deze kunt u aanvragen via www.laarbeek.groenebon.nl, per huishouden één bon. Met deze bon kunt u energiebesparende producten kopen bij de Hubo (Beek en Donk), de HEVU (Beek en Donk) of Bouwcenter Swinkels (Lieshout). De bon is na uitgave een maand geldig en kan worden uitgegeven aan energiebesparende producten zoals een waterbesparende douchekop, tochtstrips en een stekkerdoos met schakelaar. Er is maar een beperkt aantal bonnen beschikbaar, dus vraag snel een Groene Bon aan want op is op!

Hulp bij het besteden van de Groene Bon
Wilt u tips over nuttige producten die u aan kunt schaffen met de Groene Bon of wilt u meer weten over energie besparen? Neem dan een kijkje op de site van Duurzaam Wonen Laarbeek.