Logo mooilaarbeek.nl
   | Fotonummer: e8a939
Foto: Marcel van de Kerkhof (Beek en Donk)
Kunst en Cultuur

KansPlus-orkest Nooit Gedacht kampioen in Kerkrade

  Cultuur

Beek en Donk/Gemert - Orkest Nooit Gedacht van KansPlus heeft woensdag 12 juli tijdens de Paramusica dag van het Wereld Muziek concours in Kerkrade de hoogste eer behaald. Uit handen van burgemeester Som van Kerkrade kregen zij de oorkonde overhandigd met de eerste plaats.

Met behulp van verschillende sponsors lukte het om deelname te organiseren. Triple double maakte het mogelijk om met het gezelschap in een bus met lift naar Kerkrade af te laten reizen. Albert Heijn en Jumbo verzorgden de inwendige mens tijdens de busreis en zo was het een goed verzorgd en mooi gezelschap dat vanaf de muziekschool in Gemert richting het Limburgse Kerkrade vertrok. De vrijwilligers die muzikanten ondersteunen hadden vrij genomen of geschoven met hun werk en afspraken, zodat iedereen het beste uit zichzelf kon halen tijdens het concours.

Na een regenachtige reis, stapten de deelnemers aan het concours in Limburg uit onder een stralende zon. Of dat geholpen heeft met het zo gloedvol brengen van hun programma dat weet niemand. Feit is, dat het orkest met leden uit Gemert en Beek en Donk hun muziek goed voor het voetlicht bracht.

Orkestleider Jacqueline Verhofstad had de keus zo gemaakt dat de sterke kanten van de verschillende orkestleden ten volle werden benut en goed tot hun recht kwamen. Met veel enthousiasme werden de verschillende werken ten gehore gebracht, en dat leverde het gewenste resultaat op. Een schitterende afsluiting van het 1e seizoen van hun 30 jarig bestaan.

Meer berichten
<SCRIPT SRC="//secure.adnxs.com/ttj?id=&cb=[CACHEBUSTER]&referrer=mooilaarbeek.nl&pubclick=[INSERT_CLICK_TAG]&postcode=" TYPE="text/javascript"></SCRIPT>