Afbeelding

IVN Laarbeek en NL Doet

Dier & Natuur

Laarbeek - Op vrijdag 11 en zaterdag 12 maart is het weer NL Doet. Duizenden vrijwilligers steken op deze dagen hun handen uit de mouwen om organisaties te helpen met allerlei werkzaamheden. Ook bij IVN Laarbeek hebben zich al helpers aangemeld. Kom ook helpen.

Op vrijdag 11 maart gaat men een helofytenfilter plaatsen in de vijver van de natuurtuin. Daarmee filter je het water op een natuurlijke wijze met behulp van moerasplanten. Er wordt ook een dam van leem en zand gemaakt. Op zaterdag 12 maart wordt een stapelmuur van tegels opgebouwd. Verder is er op beide dagen van allerlei werk te doen in de natuurtuin.

Er wordt ’s morgens om 9.00 uur begonnen en geëindigd rond 15.00 uur. Alle hulp is welkom. Je hoeft niet de hele dag te komen werken. IVN Laarbeek zorgt voor koffie, thee, soep en broodjes. En, het is altijd supergezellig op deze dagen.

Wil jij ook meedoen? Kom dan op een van deze dagen of op allebei! Je bent van harte welkom. Het fijnste is als je je van tevoren aanmeldt. Dan houdt men rekening met je komst. Aanmelden kan via de NL Doet website: nldoet.nl. Vul Aarle-Rixtel in en klik bij IVN Laarbeek. Je kunt daarna zelf kiezen welke dag je komt. Het adres van het verenigingsgebouw De Bimd en de natuurtuin is Beekseweg 3, 5735 CB, Aarle -Rixtel. Volg de IVN bordjes.