Afbeelding

Koffie-uurtje Hofkamer Lieshout

Dier & Natuur

Lieshout/Mariahout - Het is alweer enige tijd geleden dat op de laatste vrijdag van de maand het koffie-uurtje plaatsvond. Corona was de boosdoener. Het is fijn dat de senioren uit Mariahout en Lieshout elkaar nu weer kunnen ontmoeten. Er valt na zo’n langdurige periode van stilte veel te vertellen en daarvoor is ruim de gelegenheid. 

De lente is in aantocht. De afgelopen dagen heeft iedereen met volle teugen mogen genieten van het prachtige weer. De natuur laat zich van de vrolijke kant zien. Bloemen, planten, bomen ontluiken. Vogels gaan hun nestjes bouwen. Je wordt daar helemaal opgewekt van.

Voor vrijdag, morgen dus, is de heer Will van Berkel uit Lieshout uitgenodigd. Hij is een groot natuurliefhebber. Hij kent de mooie plekjes hier in de nabije omgeving. Hij kent de plaatselijke flora en fauna, weet er veel over te vertellen. Dat zal hij doen aan de hand van een diapresentatie over de plaatselijke omgeving die nu met dit mooie weer in alle pracht de lente aankondigt. U bent uitgenodigd voor a.s. vrijdag om 10.00 uur in de Hofkamer van Lieshout. De koffie staat klaar, u bent van harte welkom.