Afbeelding

Kikkerconcert bij IVN Laarbeek

Dier & Natuur

Laarbeek - Het is een traditie, het Kikkerconcert van IVN Laarbeek op de eerste zondag in juni. De natuurtuin en het gebouw van de vereniging zijn een prachtige locatie voor dit gezellige evenement. Zet de datum 5 juni dus alvast in je agenda.

IVN Laarbeek zorgt voor een afwisselend programma. Voor de kinderen is het kikkerconcert altijd een feest. Ze kunnen timmeren, prutten in de vijver en naar de poppenkast kijken. Kraampjes met allerlei spullen zoals schilderijen, glas-in-lood, keramiek, honing, jam, vintage en natuurlijk informatie over alles wat IVN in de natuur doet, staan opgesteld in de grote tuin. Je vindt in het gebouw een prachtige expositie van onze eigen fotoclub KiekNou. Ook voor muziek is gezorgd. Ambiance brengt Nederlandse folk, Cairn o’Mohr zorgt voor Ierse sferen en Peter van Lierop laat je genieten van accordeonmuziek. De kikkers in de vijver zullen zich beslist ook flink laten horen. En natuurlijk ontbreken een drankje en een hapje niet. 

De toegang is gratis. Datum is 5 juni 2022, van 12.00 tot 18.00 uur. Er is voldoende parkeergelegenheid voor zowel auto’s als fietsen. Je vindt de Bimd aan de Beekseweg in Aarle-Rixtel. Volg de pijltjes Kikkerconcert. Als je meer informatie wilt, neem dan contact op met de evenementencommissie van IVN Laarbeek via evenementenwerkgroep@ivnlaarbeek.nl.