Jacobine Bekkers
Jacobine Bekkers

Kunstcafe Jacobine Bekkers ‘theatrale Hoedobjecten’ in ’t Oude Raadhuis

Kunst & Cultuur

Beek en Donk - Een hoed voor Royal Ascot of Prinsjesdag? Het zou absoluut passen! De hoeden van Jacobine Bekkers zijn eerder extravagant, ruimtelijk, brutaal en onconventioneel.

Een hoed is soms op meer manieren draagbaar en zal niet persé comfortabel zijn. De basis is mooie kwaliteit textiel, vilt en andere stoffen. Soms met versteviging erin voor de vorm. Ook kan ze al werkend de vormen aanpassen. Alles kan en niets moet. Op deze manier worden de hoeden van Jacobine bijzonder. Een hoed voor Royal Ascot of Prinsjesdag? Het is absoluut mogelijk ze daar tegen te komen. De hoeden die Jacobine Bekkers uit Gemert maakt, zijn allemaal behoorlijk ‘Extravagant’. Soms worden ‘hoeden’ in opdracht gemaakt, zoals voor de opening van theater Het Speelhuis in Helmond of voor een Kamerlid om te dragen met Prinsjesdag.

Op donderdagmiddag 10 maart komt Jacobine uitleg geven bij haar tentoongestelde hoeden en staat zij open voor al uw vragen, dus reserveer en kom ook naar deze bijeenkomst. U kunt reserveren via e-mail: info@oudraadhuis.nl. Zij zien u graag op 10 maart van 14.00 tot 15:30 uur, bij het KunstCafe in het Oude raadhuis. Voor meer informatie kunt u kijken op www.kleurtjes.com en www.oudraadhuis.nl