Afbeelding

Expositie ‘Winter in Laarbeek’

Kunst & Cultuur

Laarbeek - Kunstpodium ‘t Oude Raadhuis is op zoek naar kunstenaars uit Laarbeek om deel te nemen aan de expositie ‘Winter in Laarbeek’. Deze expositie zal plaats vinden van 25 november tot en met 17 december.

Doel is om meer verbinding te maken voor kunstenaars uit Laarbeek met Laarbeek. Kunst als middel om mensen met elkaar te verbinden. Kunst is een uiting van uw beleving van het mooie Laarbeek, ieder op zijn eigen manier. Schroom niet om uw werkstuk tentoon te stellen. 

Laat samen met anderen Laarbeek leven in de Winter
Iedereen mag één werkstuk inleveren en vol is vol. Opgave vóór 15 september. Kosten zijn €10,00. De opbrengst wordt gedoneerd aan een goed doel. Iedere deelnemer kan een voorstel indienen wat het goede doel mag zijn. Het bestuur zal de uiteindelijke beslissing hiervoor nemen. De werkgroep exposanten van ‘t Oude Raadhuis zorgt voor de inrichting van de expositie. Zij zijn ook het aanspreekpunt met de kunstenaars.

Toezicht houden tijdens openingstijden zal gezocht worden onder de exposanten tijdens het inleven van hun werk op 21 november waar een formulier ligt waar men zich kan opgeven. De opening is met een feestelijk tintje op 25 november. Voor vragen kunt u terecht bij Ria Kastelijns-Potma via 06-13829008 en opgave naar riakastelijns54@gmail.com.