Afbeelding

Alzheimercafe Gemert-Bakel-Laarbeek

Medisch & Gezondheid

Laarbeek/Gemert - De deur van het Alzheimercafé Gemert-Bakel-Laarbeek gaat op dinsdag 12 maart weer open. Graag nodigen zij mensen met dementie, hun naasten, vrijwilligers en belangstellenden van harte uit om aanwezig te zijn voor een praatje en het  ontmoeten van lotgenoten, maar zeker ook om luisteren en iets op te steken van de deskundige sprekers, die maandelijks naar het café komen. 

Vanaf 19.00 uur wordt u ontvangen met een gratis kopje koffie. Vanaf 19.30 uur praten ze deze maand met Peter de Goede, tandarts-geriatrie, deskundige op het gebied van mondzorg. De mond heeft een enorme invloed op het algemeen functioneren. Dementie heeft een negatieve invloed op de mondgezondheid, daar men zich gaandeweg het proces van dementie minder goed kan verzorgen. Onderwerpen als: ‘wat is een wenselijke behandeling’, ‘moet je nog naar de tandarts’ en ‘waarom kun je je beter richten op het behouden van tien tanden en kiezen onder en boven, dan alle aandacht te richten op één kies’ komen aan bod.

Het programma duurt van 19.30 tot 21.00 uur. U bent van harte welkom in het Cultuurhuis De Eendracht, St.Annastraat 60 in Gemert. Voor meer informatie kunt u, tijdens kantooruren, contact opnemen met Miranda Goedemans via 06-41516453.