Omroep Kontakt en MooiLaarbeek klaar voor pr-cursus

NULL

Omroep Kontakt en MooiLaarbeek klaar voor pr-cursus


Laarbeek – De MooiLaarbeekKrant, Omroep Kontakt en ViERBINDEN maakten vorige week bekend samen een pr-cursus te organiseren, speciaal voor mensen die hier interesse in hebben. Inmiddels hebben al verschillende personen van diverse verenigingen aangemeld voor deze – hopelijk – leerzame en leuke avond.


Hoe schrijf je een goed persbericht? Hoe lever je dit aan? En wat te doen met foto’s? Het zijn slechts een paar vragen waar diverse verenigingen en organisaties mee worstelen. Dat is dan ook de reden waarom Omroep Kontakt en De MooiLaarbeekKrant de handen ineen hebben geslagen om verenigingen en instanties door middel van een speciale cursusavond een handvat te bieden.

Tijdens de avond krijgen de aanwezigen handige tips. Na deze avond weten de deelnemers hoe zij het beste kopij aan kunnen leveren, wat de werkwijzen is bij deze lokale media en hoe je een goed persbericht schrijft.

ViERBINDEN

Welzijnsinstelling ViERBINDEN is bij deze avond betrokken geraakt, omdat zij ieder jaar cursussen organiseert voor verenigingen en organisaties. Vrijwilligers kunnen zo op deze manier bijgeschoold worden. De pr-avond is één van de cursussen die ViERBINDEN dit jaar aanbiedt.

Praktische informatie

Er vinden twee (dezelfde) avonden plaats. De avonden vinden plaats op donderdag 13 februari in het Dorpshuis in Lieshout en op maandag 17 februari in het Buurthuis van Mariahout. Beide keren start de cursus om 19.30 uur. Rond 22.00 uur is het programma ten einde. Deelname is gratis.

Aanmelden
Heb je interesse? Meld je dan aan via het e-mailadres van Omroep Kontakt. Stuur een e-mail naar info@kontaktfm.nl en vermeld daarbij van welke vereniging en/of organisatie je bent en aan welke pr-avond je wilt deelnemen. Aanmelden kan tot uiterlijk drie dagen voor de betreffende datum. Voor meer informatie kan contact opgenomen worden met Adri Vogels (tel: 0492-463624, mail: info@kontaktfm.nl), of met Nikki Barten (tel: 0492-832182, mail: redactie@mooilaarbeek.nl).