PNL voorbespreking

NULL

PNL voorbespreking

 

Lieshout - PNL houdt maandag 10 maart haar openbare voorbespreking ter voorbereiding op de commissievergaderingen van die week. Deze voorbespreking begint, anders dan u gewend bent, al om 19.00 uur.

Op dit achterbanoverleg komen onder andere aan de orde: Beleidsvisie Externe Veiligheid, de Financiële Verordening gemeente Laarbeek, begrotingswijziging 1e kwartaal 2014, kaders ten aanzien van de fondsvorming binnen de grondexploitatie, Natuurmonitoring Laarbeek 2013, beschikbaarstelling van een krediet van € 390.000,00 voor bouwrijp maken van Merensteinplein in plan de Beekse Akkers, vaststelling Strategische Kadernotitie Participatiewet Peelregio, het aangaan van een gemeenschappelijke regeling Regionaal Kompas Peelregio, vaststelling beleidskader Jeugdhulp in de Peelregio en het bespreken van de uitkomsten van het debat over het minimabeleid.

De agenda van de diverse commissievergaderingen kunt u ook raadplegen op www.laarbeek.nl, klikken op 'Bestuur en organisatie', daarna op de desbetreffende commissie en vervolgens klikken op de juiste datum voor de agenda met bijbehorende stukken.

Bent u geïnteresseerd en wilt u meepraten, heeft u vragen of opmerkingen, ook over andere onderwerpen, dan bent u van harte welkom op maandag 10 maart, 19.00 uur, in het Dorpshuis te Lieshout. De koffie en thee staan klaar.