Veel activiteiten rond Koningsdag

NULL

Veel activiteiten rond Koningsdag


Aarle-Rixtel - Ook dit jaar zijn er in Aarle-Rixtel rond Koningsdag weer diverse activiteiten. De festiviteiten beginnen op vrijdagavond 25 april in de Aarlese horeca.


Bij ‘Deja Vu’, dat vanaf 20.00 uur open is, treedt een liveband op. Dorpscafé ‘De Vrienden’ houdt vanaf 21.00 uur een optreden van coverband Sowieso. Zij spelen Nederpop van Blôf tot Doe Maar en van Nielson tot Go Back To The Zoo. Bij beiden is de entree gratis!

Zaterdag 26 april start op het kerkplein met een vrijmarkt voor en door basisschoolkinderen van 10.00 – 12.00 uur. Iedereen kan hier speelgoed, boeken, cd’s en allerlei spulletjes verkopen of andere leuke dingen verzinnen. Daarnaast kunnen diverse spelletjes gedaan worden en grappige foto’s gemaakt. Bezoekers kunnen ook meehelpen met het schilderen van een portret van de koning en koningin. Aansluitend is er om 12.30 uur een versierde fietsenoptocht, onder begeleiding van harmonie ‘De Goede Hoop’.

’s Middags vanaf 13.30 uur zijn er op sportpark De Hut allerlei activiteiten voor kinderen, zoals een spelenkermis, luchtkussens, huifkarrentocht, schminken en penaltyschieten. Verder kan ieder kind meedoen aan de ballonnenwedstrijd. Ook zijn er voetbalwedstrijden voor 6 t/m 14-jarigen op klein veld, uiteraard ingedeeld per leeftijdscategorie.

Bij OJA kan men ‘s middags vanaf 13.00 uur terecht voor veel muziek, een hapje en een drankje. Er treden diverse bands live op, waaronder ‘Moon’ en ‘Chivy and the Blue Zicians’.