Meepraten over verkeer in Aarle-Rixtel

NULL

Meepraten over verkeer in Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel - Heb je een klacht over het verkeer of ken je een verkeersgevaarlijke situatie in Aarle-Rixtel? Over dit soort zaken kun je meepraten in de 'Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel', onderdeel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel.


De werkgroep komt in het voorjaar en in het najaar bijeen. Per keer zijn er dan 2 bijeenkomsten. De eerste bijeenkomst is een vooroverleg, waar belangstellenden de openstaande en nieuwe punten doornemen. Het resultaat is een lijst die aan de gemeente Laarbeek wordt gestuurd. Ongeveer een maand later is er een overleg met gemeente en politie. Daarbij mag iedereen die dat wil aanwezig zijn en meepraten.

Het eerstvolgende vooroverleg is op woensdag 16 april. Aangaande verkeerssituaties kunnen vooraf worden ingebracht door een mail te sturen naar info@dorpsplatform.nl. Het overleg met gemeente en politie staat gepland voor woensdag 11 juni. Beide bijeenkomsten zijn in De Dreef en beginnen om 20.00 uur. Wil je meepraten over het verkeer in Aarle-Rixtel laat dan van je horen of kom naar de bijeenkomsten van Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel.