Bijeenkomst over ontwikkeling van recreatie op de

NULL

Bijeenkomst over ontwikkeling van recreatie op de ‘Kop van Aarle-Rixtel’


Aarle-Rixtel - De gemeente Laarbeek houdt op woensdag 27 augustus samen met het Dorpsplatform Aarle-Rixtel een forum over het ontwikkelen van meer recreatie op de ‘Kop van Aarle-Rixtel’.

Dat is het gebied achter (ten noorden van) de Albers Pistoriusstraat. Het gebied wordt vanaf de hoek van de Albers Pistoriusstraat omzoomd door de Havenweg, die na de woonwagenlocatie doorloopt als zandpad en langs het knooppunt van de Zuid-Willemsvaart en het Wilhelminakanaal (de T-splitsing) doorgaat tot de Bakelseweg. De kop van Aarle-Rixtel kan in de toekomst onderdeel uit maken van een veel breder gebied met o.a. de Heikant, de brug en de Bundertjes.

We nodigen inwoners en ondernemers van Aarle-Rixtel uit, om wensen en verwachtingen met ons en met elkaar te delen. Daarnaast zijn we benieuwd of er in Laarbeek ondernemers zijn, die mogelijk zelf in dat gebied een initiatief willen ontwikkelen. Ook deze mensen nodigen wij bij deze van harte uit.

Iedereen is van harte welkom op 27 augustus om 19.30 uur in de Conferentiecentrum De Couwenbergh, Dorpsstraat 1 in Aarle-Rixtel.