Druk bezochte Creatiefmarkt

NULL

Druk bezochte Creatiefmarkt ‘De Egel’



Beek en Donk - Wat was het gezellig bij de druk bezochte creatiefmarkt van 2 november. Het was dan ook zeer de moeite waard. Wederom was er een diversiteit aan producten te bewonderen.


Iedereen die de markt bezocht was het er over eens. Echt verbazingwekkend, dat er zoveel talenten schuilen in mensen die gewoon thuis voor hun plezier creatieve creaties weten te maken. Het aanbod was grandioos; keramiek, groendecoratie, vogelhuisjes, kaarten in alle maten en soorten, houten meubeltjes, kijkkastjes en zo kunnen ze nog wel een tijdje doorgaan. Ook het zelfgemaakt gebak smaakte naar meer en menig bezoeker ging na het maken van een praatje met een leuk sinterklaas of kerstcadeautje naar huis. Elk jaar bezoeken vaste bezoekers deze markt en elk jaar blijft her weer een genoegen om deze markt te bezoeken. Ook het feit dat er nog steeds geen entree geheven wordt is een prettige bijkomstigheid.

Na afloop van de markt verhuisden er nog vele producten van de Schuurherd naar de winkel, zodat bezoekers die de markt gemist hebben toch nog iets van hun gading hier kunnen vinden. Het is zeer aan te bevelen. Voor de mensen die het nog niet weten: De Egel is open op woensdag en donderdag van 9.30 tot 11.30 uur en op vrijdag en zaterdag van 9.30 tot 16.00 uur. Een kijkje nemen kan geen kwaad.