BEDO Heren 1 bekert door

NULL

Beek en Donk - Vorig jaar nam Bedo voor het eerst in tijden weer deel aan het bekertoernooi. Toen was het helaas in ronde 1 einde oefening tegen het hoger geklasseerde Aristos. Dit jaar werd geloot tegen Tremeg uit Gemert, eveneens spelend in een hogere klasse.

Met maarliefst vijf afmeldingen werd de selectie versterkt met enkele spelers Heren 2 en de A-jeugd, onder meer een debuterende Jeroen Verhoeven. Bedo kende een goede start en er werd een voorsprong van enkele doelpunten genomen. Helaas stokte de doelpuntenproductie en begon Tremeg beter te spelen wat resulteerde in een Gemertse voorsprong. Omdat de Gemertse keeper van dichtbij lastig te kloppen was, maar op afstandsschoten minder sterk was, werd de aanvallende tactiek gewijzigd en konden de Bedo-Heren met een voorsprong de rust in.

Na de thee werd deze lijn doorgezet en kon er gestaag gebouwd worden aan een voorsprong. Het goede spel werd doorgezet en de frustraties groeiden bij Gemertenaren wat resulteerden in slordigheden, zodoende was na pakweg 2/3 van de tweede helft de voorsprong gegroeid naar 6 à 7 doelpunten. De coach van Tremeg besloot een offensievere dekking te gaan spelen. Dit in combinatie met het rustigere tempo resulteerde in een slinkende voorsprong. De laatste minuten werden met het oog op de wedstrijd tegen Witte Ster de dag erop rustig uitgespeeld waarna het laatste fluitsignaal klonk. Eindstand 24-27. Winst en een ronde verder voor de Heren van Bedo. Ook in de competitie werden geen punten weggegeven. Na puntverlies van PSV staat Bedo nu alleen aan kop met 1 punt voorsprong op DOS '80 en PSV.

Handballen bij Bedo?
Bedo is altijd blij met versterking. Wil je handballen bij Bedo? Kijk voor meer informatie op www.hvbedo.nl, op onze Facebookpagina www.facebook.com/hvbedo, of neem contact op per e-mail info@hvbedo.nl. Je kunt ook op woensdagavond voorbijkomen in Sporthal D'n Ekker in Beek en Donk. Om 17:30 begint de jongste jeugd met trainen. Bij interesse bestaat de mogelijkheid enkele keren gratis mee te trainen.