Voorverkoop Ganzekwekavonden Ganzegat

NULL

Voorverkoop Ganzekwekavonden Ganzegat



Aarle-Rixtel – De befaamde Ganzekwekavonden in Ganzegat vinden plaats op 24 januari en 7 februari. Twee avonden die garant staan voor muzikaliteit en de nodige dosis humor. De zaalcommissie is er weer in geslaagd om een prachtig programma samen te stellen.


Naast de vertrouwde Ganzegatse groepen ‘De Velt Op’, ‘Gans Anders’ en een nieuwe Ganzegatse groep onder de naam ‘de Biermannen’, treden ook regionale grootheden als Andy Marcelissen, Rob Schepers, Rob van Elst, TaDaa en Jeroens Clan op. Dit mag u natuurlijk niet missen. Kijk voor het programma ook op www.ganzegat.nl.

Voorverkoop
De voorverkoop voor de Ganzekwekavonden vindt plaats op zondag 11 januari om 11.00 uur in de Dreef in Aarle-Rixtel. De Dreef is vanaf 10.00 uur geopend. De kaarten kosten €12,50 per stuk. Weer er snel bij, want op is op. Eventueel overgebleven kaarten zijn verkrijgbaar bij snoeperij Jantje en Edelsmid Johan van Bakel.

Seniorenmiddag
Op zaterdag 24 januari vindt vanaf 14.00 uur de Ganzegatse seniorenmiddag plaats. Na het succes van vorig jaar, wordt deze middag ook nu weer gehouden in multifunctioneel centrum de Dreef. Er zijn optredens van onder meer Gans Anders, de Bruurs, Rien Bekkers en Plus Minus. Ook de Ganzegatse dansmariekes zetten hun beste beentjes voor. De muzikale omlijsting is in handen van Ganzegats Hofkapel. Prins Cellus den Uurste bezoekt met zijn complete gevolg deze middag. Kaarten voor deze middag kosten €6,50. Dit is inclusief een kop koffie of thee. De kaarten zijn verkrijgbaar bij snoeperij Jantje of via het dorpsservicepunt in Zonnetij op maandag, dinsdag en donderdag van 9.30 tot 11.00 uur.

Disco Dance party
Op de dinsdagavond vindt in de tent achter de Vrienden een heuse Disco Dance Party plaats, compleet met verlichte dansvloer en disco- en carnavalsmuziek uit de jaren tachtig. Voor deze avond zijn entreekaarten verplicht. Deze kaarten kosten €10,00, maar daarvoor krijg je 5 consumptiebonnen. Tijdens de voorverkoop van de Ganzekwekavonden op 11 januari zijn deze kaarten ook al te koop.