Afbeelding

WiSH Outdoor strikt Kensington

NULL

WiSH Outdoor strikt Kensington


Beek en Donk – Niemand minder dan de band Kensington betreedt tijdens WiSH Outdoor 2015 op zondag het podium. Kensington behoort momenteel tot de beste bands van Nederland. “Het is echt een klapper, waar wij hopelijk vele mensen blij mee zullen maken”, aldus Jimmy van der Leemputten, namens WiSH Outdoor.


Kensington

De band is momenteel razend populair. Vorig jaar sleepten zij al diverse grote muziekprijzen in de wacht. Morgen treedt Kensington op in de Heineken Music Hall. Dit concert was in no-time uitverkocht. In januari maakte de band bekend dat ze in november in Ziggo Dome hun ‘finaleshow’ van hun Nederlandse en Europese tour spelen. Binnen 11 uur waren alle tickets vergeven, waardoor de band besloot een extra show te geven. Ook die was in mum van tijd uitverkocht.

Hoofdacts
Naast Kensington maakte de organisatie van WiSH Outdoor eerder deze week ook de hoofdacts van vrijdag en zaterdag bekend. Op vrijdag draait het duo Sunnery James & Ryan Marciano. Voor de zaterdag is DJ Dannic vastgelegd. “Beter bekend als de rechterhand van Hardwell. De beste dj ter wereld”, aldus Jimmy.

Line-up
De komende periode maakt WiSH Outdoor steeds meer artiesten bekend, die zijn vastgelegd voor de negende editie van dit Laarbeekse festival. “We streven ernaar om dit jaar weer een beter festival neer te zetten”, vertelt Jimmy. “Daar hoort ook een knallende line-up bij. Wij denken dat we die hebben gevonden en presenteren die dan ook graag aan onze bezoekers.”

WiSH Outdoor 2015
Groeit het festival dit jaar nog verder? “Op zaterdag kunnen we nauwelijks groeien, maar voor de zondag verwachten we dit jaar wel meer bezoekers dan voorgaande jaren. Vooral met de band Kensington kunnen we daar (waarschijnlijk) op rekenen. Er blijven evenveel area’s als vorig jaar. De strekking van het festival blijft hetzelfde, alleen qua niveau willen we ieder jaar blijven stijgen.”

Kaartverkoop
De early bird-tickets waren vrijwel meteen uitverkocht. De reguliere kaartverkoop van WiSH Outdoor 2015 start op dinsdag 3 maart om 20.00 uur ’s avonds. Hierover staat binnenkort meer informatie in De MooiLaarbeekKrant en op de website www.wishoutdoor.com.