Afbeelding

Laarbeek Live zoekt DJ-talent!

Algemeen

Beek en Donk – Ben jij 20 jaar of jonger en droom je ervan om DJ te worden? Laat dan jouw skills horen bij de DJ Contest tijdens Laarbeek Live! Op zaterdag 29 juli vindt van 14.00 tot 19.00 uur deze wedstrijd plaats op het gezellige, omgedoopte feestterrein op het Heuvelplein in Beek en Donk.

Laarbeek Live is een kleinschalig muziekfestival dat jaarlijks plaatsvindt op het Beekse winkelplein. De organisatie is in handen van drie lokale horeca-uitbaters, te weten Dave van de Burgt (Café-Zaal van de Burgt), Ruud Verachtert (Café Thuis) en Mari Coppens (De Tapperij). Dit jaar is het event op vrijdag 29 en zaterdag 30 juli. Op vrijdagavond betreden vooral lokale dj’s het podium. Op zaterdag komt een van Nederlands beste coverbands en vindt de heuse DJ Contest plaats.

Vrijdag
Laarbeek Live start op vrijdag om 20.00 uur. Organisator Ruud Verachtert vertelt: “Dj’s als Funkmaster B, Audio Addicts, Miss Bontbeats, DJ T, Bon Jaski en de Badmeester van het diepe laten zien en horen wat zij in huis hebben. Al met al: een bijna geheel lokale, gemoedelijke avond in – hopelijk – tropische sferen!”

Zaterdag
Op zaterdag begint het event al om 14.00 uur ’s middags. Als hoofdact betreedt de band ‘Session’ ’s avonds het podium. Deze band is bekend van het derde en vierde jaar van Kwizut en trad onlangs nog op de bruiloft van Lieke van Lexmond op. Ruud vertelt: “Session behoort tot de top vijf coverbands van Nederland. Het belooft een fantastische avond te worden!”

DJ Contest
Op zaterdag start het programma om 14.00 uur met de DJ Contest. Iedereen die jonger is dan 20 jaar mag zich aanmelden. Ruud: “Afhankelijk van het aantal aanmeldingen mag iedereen zijn of haar setje draaien. Dit zal zo’n 20 tot 30 minuten per persoon zijn. Er is een vakjury aanwezig om de dj’s te beoordelen.” De uiteindelijke winnaar wordt beloond met een draaisessie na het optreden van de band ‘Session’. “Dus echt op primetime, als afsluiter van de avond”, vult Ruud aan.

Aanmelden
Jong talent dat zich aan wil melden, kan dit doen door te mailen naar Ruud. Dit kan via info@cafethuisinlaarbeek.nl. Voor meer informatie kan ook gebeld worden (06-54715391). Ruud vertelt: “Iedereen die zich aanmeldt, ontvangt van ons dan een mail met alle informatie erin. Daarnaast zouden we het ook heel leuk vinden als iedereen fans meebrengt en op ludieke manieren probeert op te vallen, bijvoorbeeld met spandoeken. Dat kleedt het geheel natuurlijk extra aan.”

Op beide dagen is de toegang tot Laarbeek Live gratis.