Overleg Werkgroep Verkeer Aarle-RixtelOverleg Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel

NULL

Overleg Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel


Aarle-Rixtel – Meepraten over zaken aangaande verkeer in Aarle-Rixtel in de voorjaarssessie 2015 van de Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel, onderdeel van het Dorpsplatform Aarle-Rixtel, kan weer, op woensdag 25 maart.


De bijeenkomst is in De Dreef en begint om 20.00 uur. Dit is een vooroverleg, waarin ieder die geïnteresseerd is mee kan praten over de openstaande en nieuwe punten. Boven¬dien wordt het advies van de subwerkgroep Algemene Verkeersproblematiek besproken. Het resultaat van dit overleg is een lijst die aan de gemeente wordt gestuurd. Op dit moment zijn er 24 openstaande punten. Wilt u weten welke punten dit zijn of wilt u het advies van de subwerkgroep Algemene Verkeersproblematiek inzien, vraag dan via info@dorpsplatform.nl het verslag van de laatste bijeenkomst en het advies aan. Naar bovenstaand e-mailadres kunt u ook nieuwe punten aangaande verkeerssituaties sturen.

De tweede bijeenkomst, het overleg met gemeente, staat gepland voor woensdag 29 april en is eveneens in De Dreef. Dus wilt u inspraak hebben over het verkeer in Aarle-Rixtel, laat dan van u horen of kom naar de bijeenkomsten van Werkgroep Verkeer Aarle-Rixtel.